Är ni i behov av bra catering i Stockholm med ett varierat utbud är det oss på Espresso House Catering ni ska vända er till.

Vad gäller catering brukar det vara hög efterfrågan på smidighet och kvalité. Därför är vi högst angelägna och lägger stor vikt vid att vara flexibla och lyhörda. Av den anledningen kan ni göra beställningen hos oss senast klockan 16.00 och få de önskade produkterna så snart som dagen efter.

Oberoende av om ni vill ha catering för ett möte i form av fika, catering av nyttig lunch eller catering för en härlig frukost garanterar vi att ni får en upplevelse av hög kvalité som faller alla i smaken. Vår ambition är att ni ska få ta del av våra unika produkter, samt spara tid.

 

5 anledningar att välja catering med Espresso House:

  • Det är enkelt. Det enda ni behöver göra är att beställa. Därifrån sköter vi resten.
  • Högsta leveranssäkerhet. När ni tar hjälp av oss kan ni lita på högsta leveranssäkerhet. Vi håller vad som är överenskommet och är alltid i tid.
  • Unika produkter. Oberoende av vilken typ av catering ni vill ha, så får ni unika Espresso House-produkter levererade och uppdukade där ni vill ha det, när ni vill ha det. Vill ni hellre hämta upp beställningen hos oss går det naturligtvis lika bra.
  • Alternativ för alla smaker, dieter och allergier. När det ska beställas mat till en större grupp människor brukar det ofta innebära varierande smaker, dieter och allergier. Därför är det möjligt att skräddarsy beställningen utefter de unika behov som finns.
  • Hög servicegrad. Vi har en centralfunktion som sköter all catering, vilket innebär att vi har särskild personal som jobbar med att ta emot beställningar via telefon, mail och hemsidan. På så vis har vi full kontroll över er beställning och kan därefter koordinera ut beställningen på mest effektiva sätt.

Prisvärd catering – utan att tumma kvalité

Är ni ute efter prisvärd catering som håller hög kvalité har vi många bra alternativ som svar på er efterfrågan. Vi vill alltid kunna erbjuda catering till resonabla priser, utan att tumma på den höga kvalitén. Detta oberoende av om ni önskar frukost, fika eller lunch. Frågan är bara: vilket alternativ passar er bäst?

  • Frukost: Vi erbjuder goda frukostmackor som passar alla kollegor. Till mackorna passar våra friska smoothies, juicer, shoots eller vårt nybryggda kaffe perfekt och det går utmärkt att kombinera olika sorters yoghurts eller overnight oats.
  • Lunch: Behöver ni en energiboost i form av nyttig lunch så har vi även en rad alternativ att erbjuda i form av fräscha sallader, bowls eller wraps. Att kombinera det med kalla drycker och färskt bröd kommer göra lunchmötet komplett.
  • Fika: Många företag väljer våra produkter till fikastunderna. Vi har bland annat ett bredd sortiment av bullar där ni kan välja mellan olika smaker, muffins och kakor med mera. Extra bra blir fikat i kombination med vårt goda kaffe.

Alternativ för alla smaker, dieter och allergier

Inom samtliga kategorier har vi naturligtvis alternativ att erbjuda som är laktosfria, veganska och vegetariska. Det enda ni behöver göra är att ge oss information om vilka alternativ ni vill ha, sen kan ni känna er trygga med att vi sköter resten.

Från vår sida finns inga krav angående hur lite eller hur mycket en beställning behöver omfatta. Oavsett om det är mat för 5 eller 300 personer, så ser vi till att möta ert behov på bästa sätt. Meddela oss gärna i god tid hur många ni blir och därefter anpassar vi en beställningen utefter era önskemål.

Smidigare än så kan det inte bli.

Behöver ni förslag på catering? Kontakta oss!

Skulle ni vara osäkra på vad ni ska beställa och vill ha förslag på catering i Stockholm är ni givetvis varmt välkomna att ta kontakt med oss. Vi hjälper er gladeligen.

 

Kontakta en av våra säljare

Marcus Sjöstedt – Sales & Operations Manager
070-795 43 69
marcus.sjostedt@espressohouse.se

Sandra Lindblom – Sales rep. Stockholm
070-088 90 27
sandra.lindblom@espressohouse.se

Följ oss på Instagram